Overslaan en naar de inhoud gaan

Ongetemde drive om te groeien: van Barista naar Business Development Manager

“Een werkomgeving die groei aanmoedigt”


De Business Development Manager die begon zonder software kennis

Mijn naam is Burt van Dinter. Ik ben 28 jaar oud en woon in Leiden, de mooiste stad van Nederland! De eerste keer dat ik hier kwam was voor mijn studie aan de Universiteit van Leiden, waar ik mijn diploma Sportpsychologie en Public Administration Management heb behaald. Daarna is er veel gebeurd.

Een jaar geleden was ik barista en had ik geen idee waar ik mijn professionele carrière kon aftrappen. Nu mag ik met trots zeggen dat ik deel uitmaak van het Mavim team als Business Development Manager. Toen ik startte wist ik niet veel over software, maar ik ontdekte elke dag meer over de wereld van IT en hielp zo steeds meer bedrijven met hun digitale transformatie.

Wij maken Mavim.

Het leren over IT zag ik wel als een bonus: het was niet mijn voornaamste reden om te solliciteren. Ik voelde me eerder aangetrokken tot Mavim’s mindset omtrent verandering en verbetering. Tijdens mijn eerste interview werd me gevraagd: “We voorzien een intense groei in onze organisatie. Wil jij daar deel van uitmaken?” Ik voelde hoe gemotiveerd zij waren, dus ik zei natuurlijk ja!

Ze vertelden me dat iedereen bij Mavim uniek en sociaal is en hun eigen verhaal heeft. Ik weet nog dat ik dacht: “Ja hoor…” Maar het is echt waar! Iedereen hier heeft een coole persoonlijkheid en we delen de ambitie om te groeien, ook op persoonlijk niveau. Of het nou gaat om sport, kunst of tech; we zijn allemaal bereid om risico’s te nemen. Ik denk dat we die drive ook gebruiken bij Mavim; zo vormen we samen het bedrijf.

“Ga er gewoon voor!”

Het dynamische, internationale karakter van Mavim is goed te voelen op de werkvloer. Vooral wanneer we werken met het Amerikaanse team, want zij zijn nog gedrevener dan wij! Ik zou daar graag naartoe verhuizen als dat een optie was, zelfs als ik daarvoor Leiden zou moeten achterlaten. Die werkomgeving biedt eindeloos veel mogelijkheden. Je hebt jouw toekomst zelf in de hand, en Mavim houdt je daarin zeker niet tegen.

Our work and Mavim as a whole are continuously developing thanks to this mindset, which is exactly why we say “You make Mavim”.

Op zoek naar een baan die jouw passie aanwakkert?

Als jij met Mavim in gesprek wilt over wat jouw drijfveer is in je werk, dan horen we het graag! Laat een bericht achter via het contact formulier of reageer direct op een van onze vacatures.

Copyright © 2022 Mavim B.V.