Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken bij Mavim betekent ontelbaar veel kansen.

“Mavim biedt onbegrensde mogelijkheden. Voor mij en voor het bedrijf als geheel.”


Mezelf ontdekken bij Mavim.

Mijn naam is Thomas Littooij en ik begon iets meer dan 4 jaar geleden met werken bij Mavim. Op het moment vervul ik de rol van Value Engineer. Ik heb Business & Entrepreneurship gestudeerd aan de VU in Amsterdam, maar toen ik in 2016 afstudeerde wist ik niet zeker welk carrièrepad ik wilde bewandelen. Gelukkig kwam Mavim precies op het juiste moment in beeld! Qua bedrijfscultuur paste Mavim goed bij mij en ik denk dat zij dat ook voelden, aangezien ik niet de meest passende achtergrond had voor de functie. Ze keken verder dan alleen mijn cv en verzekerden me de ruimte om te groeien binnen de rol. Die flexibiliteit, ruimdenkendheid en mogelijkheid tot zelfontwikkeling sprak me erg aan. Vier jaar later voel ik die cultuur nog steeds dagelijks op de werkvloer.

Leren op de werkvloer in de puurste vorm.

Werken bij Mavim is meer dan het vervullen van een 9 tot 5 functie. Bij Mavim is het helpen van de klant het ultieme doel. Je beslist zelf hoe je hun wensen aanpakt en wat het beste werkt voor jou. Die flexibiliteit en dat vertrouwen maakt Mavim uniek.

Als Value Engineer vergelijk ik deze benadering vaak met een Excel bestand. Microsoft laat gebruikers formules invoeren, zoals SUM=, maar de gebruikers bepalen zelf welke waarden ze invullen en hoe ze de formules gebruiken. Hierdoor kan ik ook creatief zijn binnen mijn functie! Als de klant wil dat ik taak A, B en C uitvoer, dan denk ik na over de manier waarop dat gaat gebeuren. Soms is het Excel bestand blanco, en soms is het al volledig ingevuld. In dat geval is het aan jou om uit te vinden hoe je de taken in dat bestand krijgt.

Wanneer je de kaders van 30 verschillende klanten hebt geanalyseerd, weet je bij klant nummer 31 misschien precies hoe je het aan moet pakken. Je kennis blijft dus groeien met alle vrijheid die je krijgt. Werken bij Mavim geeft mij de vrijheid om conclusies te trekken uit mijn eigen ervaringen, in plaats van steeds weer van een ander aan te horen hoe ik mijn werk moet doen.

Werken bij Mavim betekent experimenteren, falen, leren en verbeteren.

Naast de vrijheid binnen de rol van Value Engineer vind ik het ook fijn dat Mavim ons aanmoedigt om te experimenteren met verschillende tools en vorm te geven aan onze workflow. Ik gebruik bijvoorbeeld graag PowerBI, maar mijn collega’s geven de voorkeur aan andere programma’s. Zo ontdekken we samen wat werkt voor onze rol en wat niet. Mavim geeft je dus de ruimte om nieuwe technieken uit te proberen, ook al maak je dan snel fouten. Wij geloven juist dat dit je een betere professional maakt. Wij houden van fouten maken, hoe raar dat ook klinkt.

Door deze mindset blijven wij, ons werk en Mavim als organisatie zich ontwikkelen. Dat is wat we bedoelen met: “jij maakt Mavim”.

Meer vrijheid in je werk?

Welke tools en technieken gebruik jij graag? Laat het ons weten via het contact formulier of solliciteer direct bij een van onze openstaande vacatures.

Copyright © 2023 Mavim B.V.